Verksamhet
 

Välkommen att ta del av och delta i vår verksamhet

Målsättningen med den här hemsidan är att inspirera till en livlig och hälsosam bastukultur - i hela världen. Sajten bidrar förhoppningsvis till informationsspridning om allt som har med bastu att göra. Här samlas mycket fakta - och lite fiktion också - kring bastubad, byggmetoder, historik etc. Information om allehanda evenemang med tema bastu och sunt liv ska också finnas här. Det mesta finns under Sauna-info och Bibliotek.
• Du är välkommen att bidra, se önskelistan här intill!

Mejlinglista
En effektiv metod att hålla kontakt med likasinnade är gruppmejl. Anmäl dig till vår mejlinglista, så skickar jag info när något intressant dyker upp.
Likaså om du vill skicka motsvarande info, hör av dej!
• Läs mer omvår policy gällande » Mejlinglista

Sauna-Seel-Skapet
Verksamheten sköts av Sauna-Seel-Skapet, med undertecknad som huvudansvarig. Vår familj har bastandet i blodet. Vi har också erfarenhet av några byggprojekt. Själv söker jag mer kunskap via böcker och internet.
• Läs mer om » Seel-skapet

Kurser och föreläsningar
Jag håller också kurser i att binda basturuska samt föreläser om bastukultur. Några broschyrer i dessa ämnen finns som komplement.
    Att ordna diverse sammankomster ihop med andra sauna-fantaster är ett bra sätt att aktivera människor. Jag ser fram emot att få kontakt med intresserade!

Din medverkan
Den här hemsidan är öppen för både inbitna bastare och trevande nykomlingar! Och alla kan bli medlemmar eller supportrar - både privatpersoner och företag. Än så länge finns ingen årsavgift, men istället önskas bidrag i någon form. Det kan gärna vara texter och bilder, bra tips, nyheter, kul prylar mm som hjälper till att utveckla sajten och verksamheten. Kursdeltagare och kunder blir också medlemmar. Företag kan stödja med annonsering och branschinformation.
    En tanke är att bilda ett nätverk av bastuintresserade för ömsesidigt informationsutbyte.
• Läs mer om » Medlemskap

Shop
Här på sajten finns en liten shop med försäljning av björkruskor och andra tillbehör till bastun och hushållet. Hoppas du har nytta och glädje av produkterna. Inkomsterna går till finansiering av hemsidan.

Hör av dej!

Primus motor Eila Seel
+46-(0)73-7392473, eila.seelhappy.se

Önskelista
på mer material till sajten

Faktatexter
Byggråd
Bilder

Historik
Personliga berättelser
Humor
Sångtexter
Recept / hälsokost
Huskurer / örtmedicin
Tvålkokning

Evenemangstips (festivaler, mässor, tävlingar, föreningsträffar)

Länkar (ideella, kommersiella, privata)

Utländska kontakter

Annonser


Vad kan du bidra med???

• Tänk på att till publicering av upphovsskyddat material måste finnas tillstånd.

 

 

www.SAUNAFANTAST.com