Sunda Livet .com
Hälsoinspiration
Apple SUNDA SHOPPEN
infosundalivet.com   •   mob 073-73 924 73


Välkommen Om hälsa Order info « SNACKBAR » Temadagar » TP-info »
  Matschema » BMI-tabell » Hälsotest » « Mejlinglista » Länkar » TP Login »  

Utan god hälsa, inget bra liv!

Varför är hälsoproblem så vanliga?

En del sjukdomar har genetiska orsaker eller framkallas av osund miljö, men ofta beror de på och förvärras av livsstilen. Nyckelorden är bra kostvanor och motion samt undvikande av diverse droger. Dessa faktorer kan man påverka själv. Beskrivningen här handlar om näringens betydelse.
   Även om man äter varierande och bra mat, riskerar man att få brist på viktiga näringsämnen. Det beror på att livsmedel produceras idag med industriella metoder som utarmar dem på näringsämnen. Även jordmånen har under decennierna blivit fattigare på mineraler.
     Brist på vitalämnen eller intag av onyttigheter gör att kroppen inte fungerar optimalt. Man får därför olika krämpor.
   Många besvär finns inte ens någon "medicinsk förklaring" till – allergier, kroniska infektioner, fibromyalgi etc. De klassas bara som obotliga autoimmuna tillstånd.
   Olika studier har visat att även sådana besvär kan lindras med omläggning av matvanorna till lämplig kost.
     

Varför kosttillskott?

 

När det gäller kostens påverkan av hälsan är kosttillskott ett effektivt hjälpmedel. I produkterna som jag tillhandahåller har alla nödvändiga vitalämnen satts samman i rätta proportioner, så att de förstärker varandras effekt. Endast naturliga ämnen ingår. De är också framställda i en sådan form som snabbt och helt absorberas av kroppens celler – inget går till spillo utan allt går till kroppens uppbyggnad. Då kroppen till mesta delen består av vatten, är också preparaten vattenlösliga.
   Även den biokemiska sammansättningen är noga balanserad, till exempel glykemiska indexet (sockervärdet) och belastningen på kroppen är ytterst låga. Produkterna passar också vegetarianer.
   En fördel är dessutom bekvämligheten. Inte många gillar att svälja piller, särskilt inte en massa olika sorter för olika behov. Basuppsättningen består bara ett fåtal preparat, som täcker det mesta. De flesta intas som mycket välsmakande drinkar!
    Det finns också yoghurt som man gör själv. Laktos-intoleranta kan använda t.ex. sojamjölk!

 

När man regelbundet använder basprodukterna, optimeras näringsupptaget och kroppen börjar att fungera som den ska. Tarmen klarar att spjälka all mat effektivt, vitaminer och mineraler transporteras till cellerna så de byggs upp, immunförsvaret stärks, ådror öppnas, blodet syresätts bättre, slaggämnen rensas ur systemet och allt kommer i balans. Resultat = god hälsa!
   Det kan ta tid innan kroppen ställer om sig, men ofta märker man en förbättring ganska snart. Ibland kan man i övergångsskedet reagera med vissa obehag, just för att kroppen gör sig av med tex gifter och annat som täppt igen tarmar, ådror och hud. Det är ju en stor förändring för kroppen, särskilt om man länge haft problem. Men när kroppen fungerar rätt, läker den sig själv, och ofta kan man minska eller sluta med vissa mediciner.

     

Vilka preparat behövs?

 

Basuppsättningen av produkter som innehåller de viktigaste vitalämnen räcker för alla personer med "normala" behov och lindriga krämpor. Som tillval finns tex småbitar till mellanmål.
   Tilläggsprodukter finns dessutom för mer speciella problem – blodtryck, ledvärk, fysiskt krävande jobb, övervikt etc. Även för barn finns särskilt framtagna produkter.

 

Kosttillskott är endast "mat" och inga läkemedel. De kan därför användas av de flesta människor och de motverkar inte mediciners verkan. Under och efter långvarig sjukdom är kroppen särskilt svag, och för återhämtningen behöver man extra mycket näring och vitalämnen.

 

Blad

 

Föredrag om näring och hälsa
hålls enligt önskemål främst i stor-Stockholm. Du är välkommen att bekanta dig med kosttillskott och provsmaka.
Ta med familjen och vänner!
Du kan också bjuda dina vänner hem till dig, så kommer jag och presenterar produkterna hos dig.
Hör av dig och boka en tid som passar!

ABC-län
Eila Seel
073-73 924 73
infosundalivet.com
    


Gör ett hälsotest!
Skicka den till oss så får du personliga råd för bättre hälsa. Efter att ha provat produkterna kan du göra en utvärdering. Är du inte nöjd kan du återlämna produkterna.
Hör gärna av dig med frågor!
  Hälsotest formulär & produktinfo
   


  Beställning
& prislista

Hämta orderblankett,
fyll i och mejla in!
Du får en bekräftelse på beställningen.
Betalning och leverans enligt önskemål.

Produkter

Wellness Set
Activize
Basic Plus
Restorate

Yoghurt
Omega 3
Q 10

Specialprodukter
Gourmet Shake
XXS-Viktkontroll
Fitness Drink

Beauty Line
Hudvårdsserie

Fler produkter finns,
alla kan beställas via mig.
Reservation för producentens prisändringar.

 

• • • • •

Alla produkter som säljes här tillverkas med unika och patenterade metoder för maximalt näringsupptag.
Hälsoeffekterna är kliniskt testade och säkerställda.
Råvaror och tillverkningsprocess uppfyller strängaste internationella kvalitetskrav.
Produkterna är godkända av bl.a. Olympiska Kommittén och rekommenderas av olika europeiska idrottsförbund.
De används också inom sjukvård i många länder.

 

« Sidans topp

Webmaster    EKS-grafia.com    Webdesign Beställning »