Produktbeskrivning
Optimal Set
        

Kroppen behöver rätt mängder av livsviktiga vitaminer, mineraler, enzymer, goda bakterier och fibrer för att fungera optimalt.
   Optimal Set är basen för god hälsa. Det består av tre produkter som kompletterar varandra och samverkar för bättre resultat. De kan naturligtvis intas var för sig beroende på vilken effekt man önskar. Alla är i pulverform som blandas i vatten.

Basics och Activize kan tas var för sig, men blandas gärna ihop till en enda drink. De kan tas vid ett tillfälle eller fördelas på ett par gånger under den aktiva delen av dagen. De kan också blandas med någon annan kall dryck eller soppa gjord på frukt eller grönsak. Det är en smaksak vad man väljer och hur mycket man spär ut.
   Basics och Activize finns också som färdigblandad Power Cocktail i portionspåsar!
   Restorate tas för sig före sänggående. Kan också tas för viktkontroll som tillägg under dagen, dock inte samtidigt med måltid (fibrer). Mer info under Gourmet Shake / XXS.

Omega 3 är ett nyttigt tillägg för alla. Personer över 40 år bör komplettera med Q10, eftersom kroppens egen produktion av detta ämne avtar kraftigt med åldern.

• Activize
• Basics Plus
• Restorate

ABONNEMANG 849 kr/månad

Enkel månads paket 1179 kr.
Refill Set för 3 månader
3240 kr = 1032 kr/mån.

Optimal Familjepaket
2 vuxna + 1 junior / 1 månad
2358 kr


Power Cocktal = Basics + Activize portionspåsar  

Samma innehåll som de separata produkterna. En påse blandas i ett glas vatten och ger dagsbehovet av vitaminer och näringsämnen.

 

(30-pak 1 mån)
984
kr


Activize OXYPLUS  

Activize innehåller alla 8 B-vitaminer och guarana-koffein. Den öppnar blodkärlen, särskilt kapillärerna, och ökar syretransporten i kroppen. Detta kan orsaka en kortvarig varm hudrodnad, men det är helt ofarligt.
   Activize tas när man är aktiv. Dagsbehov är ca 1 tsk i ett litet glas. Behöver man extra energi kan man fylla på mer. Syrlig bärsmak.

Mer energi, bättre koncentration, syresätter celler, understödjer nervsystemet, stimulerar frigörning av fettceller.

Vitaminer C,
B1, B2, B6, B12,
Biotin, Folsyra, Niacin, Pantothensyra,
Guarana extrakt,
PTC

335 kr
(Refill 3 mån)895 kr


Basics PLUS  

Basics är gjord av ekologiskt odlade grönsaker, frukt och spannmål. Den innehåller 32 matsmältningsenzymer från växter, 9 lösliga och olösliga fibrer, Acidofilus och Bifidus levande bakteriekultur, antioxidanter och vitaminer.
   Man tar Basics under den aktiva delen av dygnet. Dagsbehovet är ca 2-3 tsk i ett stort glas. Drycken smakar apelsin och morot.

Ökar näringsupptaget och skyddar mot antioxidanter.

Beta-Karoten (Provit.A), Vitaminer C, E,
Selen, Enzymer,
Mjölksyrabakterier (probiotiska),
Oligofructos (probiotiska), Fibrer, Veg. ämnen, BET

649 kr
(Refill 3 mån) 1865 kr


Restorate  

Restorate innehåller livsviktiga mineraler och spårämnen. Dessa bygger upp kroppens celler – muskler, skelett, brosk, hår, nerver etc. Syror, gifter och slaggämnen rensas ut.
   Restorate tar man på kvällen för att kroppen ska återhämta sig, vilket sker under vila. Detta ger också bättre sömn, om man har svårt att sova. 1-2 tsk i ett glas blir en bubblande dryck med citronsmak. Fiberrik mat bör inte ätas samtidigt, då fibrer motverkar upptag av de verksamma ämnena.

Reparerar kroppen under sömnen, neutraliserar pH-värdet, stärker benstommen och immunförsvaret.

Beta-Karoten (Provit. A), Vitamin D, Potassium, Magnesium, Kalcium, Selen, Zink, Koppar, Krom

195 kr
(Refill 3 mån) 480 kr


Basics JUNIOR  

Gjord av ekologiskt odlade grönsaker, frukt och spannmål mm liksom Basics för vuxna. Näringsbalansen är speciellt anpassad för växande barns behov. 180 g.
    

290 kr

Super Kid  

Specialkomponerad vitamin- och näringsdryck för barn 2-12 år. Näringsbalansen är speciellt anpassad för växande barns behov. För mental och fysisk utveckling, immunförsvar, koncentrationsförmåga. Innehåller näringsämnen för nerver och skelett. 450 g.

Vitaminer, mineraler och spårämnen, bioflavonoider, bakteriekulturer

489 kr

   

PRODUKTER

Optimal Set
Activize
Basic Plus
Restorate
Junior

Yoghurt
Omega 3
Q 10

Specialprodukter
Gourmet Shake
XXS-Viktkontroll
Fitness Drink

Beauty Line
Hudvårdsserie

 

Fler produkter finns,
alla kan beställas via mig, kontaktuppgift i sidhuvudet.
Reservation för producentens prisändringar.

  Beställning
& prislista

   

Blad

 

Blad

 

« Sidans topp

Webmaster    EKS-grafia.com    Webdesign Beställning »