Sunda Livet .com
Hälsoinspiration
TP LOG IN LOGIN SUNDA SHOPPEN
infosundalivet.com   •   mob 073-73 924 73

Hälsa ger välfärd - även i pengar!

BLI MIN TEAM PARTNER

Team Partner (TP) är en direktkund, eller "stammis". Det betyder att du köper produkter något så när regelbundet och det blir större mängder. Då är det bra att få en rabatt på inköpen. I början får du 20% på riktpriset. Köper du ännu större mängder får du 30%.
   Det enda du behöver är att anmäla dig som min TP i samband med din beställning, minst en Optimal Set. Använd helst formuläret "Förstabeställning", ange där hur du vill betala. (Länk också i högerspalten.) Du måste underteckna anmälan som bekräftelse att du själv skickar den! Och om du vill betala med autogiro, ska också den blanketten bifogas. Båda skickas med snigelpost till vårt huvudkontor, PM Sweden. Under menyn "Order info" beskrivs också hur du kan göra.
   Gillar du inte att fylla blanketter så kan du i fortsättningen bara mejla och beskriva vad du vill köpa och ange namn, adress och tp-nummer. Vill du absolut inte betala med vare sig kort eller autogiro, kan du sätta in beloppet i förskott på mitt konto, så betalar jag därifrån och vidarebefordrar din beställning. Leveransen kommer alltid från huvudkontoret. Mindre försändelser kan bli billigare om jag skickar med post, eller om vi träffas för överlämnande.

Och det stannar inte där! Berätta för dina vänner, kollegor, grannar, bekanta - och familjen förstås - hur bra du mår av FitLine-produkterna. De kommer också att vilja prova! Sen är det bara att erbjuda dem att köpa - via dig.
   Bjud in dem hem för en presentation, där du visar upp produkterna och info-material. Det kanske går bra att sitta i fikarummet på jobbet. Jag kommer också till ditt möte och hjälper att berätta mer.
   Dina kunder registreras som dina TP och du får provision på försäljningen. Nu är du igång med din egen lilla business! Och så fortsätter nätverket vidare...

Vad är detta?

Det kallas nätverksmarknadsföring - Network Marketing eller Multi Level Marketing (MLM). Tanken är att vem som helst kan sälja produkter till sina kontakter. Försäljning och vinst är inte förbehållet butiksägare. Var och en som får andra att köpa produkterna, ska också få en belöning!
   Fördelen är att man inte behöver investera stora belopp i sin affärsverkamhet, varken i lager eller butikslokal. Man jobbar hemifrån i den omfattning man själv vill och kan.
   Varorna köpes in allt eftersom de går åt. Beställningar görs direkt hos generalagenten så det finns inga mellanhänder som tar betalt för sina omkostnader.
   Som ombud får man bonus på omsättningen i sin egen grupp, dvs de egna kunderna och deras kunder. Och så vidare...
   Din gruppomsättning behöver inte vara väldigt hög för att du ska få en bra bonus. Det räcker med ca 6000 kr inom samma månad. Alltså dina egna beställningar ihop med dina kunders (TP).
   Det enklaste sättet, både för dig och dina TP, är att alla tar ett abonnemang på baspaketet, Optimal Set. Med eget abo plus fem till bland kunderna har du en garanterad månatlig bonus utöver den högsta rabatten 30% för egna inköp. Med lägre omsättning får du i alla fall 20% rabatt.

Företaget
PM-International är bland de absolut mest välskötta och framgångsrika i världen, oavsett bransch. Det är helt egenfinansierat och riskerar aldrig instabil ekonomi beroende på svängningar på börsen!

Nyfiken?
Kontakta mig så berättar jag mer. Jag blir din Sponsor och hjälper dig när du behöver. Du är också välkommen på PM Swedens business-kurser.

• • •

Föredrag om näring och hälsa
hålls på olika platser i Stockholmsområdet, och även andra orter enligt önskemål. Du är välkommen att bekanta dig med sortimentet och provsmaka. Ta med familjen och vänner.
    Du kan också bjuda dina vänner hem till dig, så kommer jag och presenterar produkterna hos dig.
   Hör av dig och boka en tid som passar!

Business akademi / hälsokurser
i Stockholm och på andra orter med våra experter. Både för Team Partner och kunder. Regelbundna träffar med mer omfattande info kring olika teman: kosttillskott, viktminskning, businessmöjligheter etc.

Info & itresseanmälan via mig.
Välkomna!

Eila
Eila Seel
din Sponsor
TP 776228

Bli Team Partner!
Som stamkund får du rabatt, samt enklare betalning och leverans!

Använd formulär för TP
Första beställning
Bifoga medgivande
om du önskar
Autogiro

 

Mejlinglista»
Anmäl dig så får du ett "hälsobrev" när något intressant är på gång!

 
 

 

Blad

 

« Sidans topp

Webmaster    EKS-grafia.com    Webdesign