Produktbeskrivningar
Yoghurt  •  Omega 3  •  Q 10  
        

Det finns en basuppsättning av produkter som räcker för alla personer med "normala" behov och lindriga krämpor. Som tillval finns tex småbitar till mellanmål.
   Tilläggsprodukter finns dessutom för mer speciella problem – blodtryck, ledvärk, fysiskt krävande jobb, övervikt etc. Även för barn finns särskilt framtagna produkter.

Dessa preparat är endast "mat" och inga läkemedel. De kan därför användas av de flesta människor och de motverkar inte mediciners verkan. Under och efter långvarig sjukdom är kroppen särskilt svag, och för återhämtningen behöver man extra mycket näring och vitalämnen.

   

Yoghurt

Denna yoghurt innehåller kring 100 miljoner mikroorganismer per liter. Det är goda bakterier som behövs för en väl fungerande tarm, dvs att intagen näring spjälkas och upptas av kroppen. Yoghurten innehåller hela 5 olika bakteriekulturer, mer än någon annan yoghurt på marknaden. De är exakt avstämda mot varandra i en unik blandning. Detta förbättrar immunförsvaret och minskar tex laktosintolerans och allergier mm.
   Endast en liten portion dagligen behövs! När man börjar tar man ca 1 dl första veckan för att sätta igång kroppen. Därefter räcker hälften – ja, en matsked kan vara nog.
   Bakteriekulturen är i pulverform och blandas i högpastöriserad mjölk. Även mjölk av soja, havre, kokos mm fungerar bra! Blandningen ska mogna ca 10 timmar i en speciell termosliknande beredare, innehållande hett vatten som svalnar långsamt under tiden. Då utvecklas varje bakterie vid just sin idealtemperatur.
   Yoghurten kan med fördel blandas med andra surmjölksprodukter eller späs ut, och ev kryddas, till en drink. Yoghurten kan också användas som ingrediens i dressingar, desserter mm.

 

Pulver med bakteriekulturer
279
kr
6 påsar /60-120 dagars förbrukning

Beredningskärl
250
kr

Hållbarhet i kylskåp
10-12 dagar.


Omega 3

är fleromättade fettsyror, dvs av den nyttiga sorten. Dessa finns naturligt i fisk. De är bra för kärlsystem, hjärnceller, nerver, hud och leder. Åderförkalkning och övervikt motverkas. Även barn behöver Omega 3 för sin fysiska och mentala utveckling! Ju mer goda fetter man får i sig, desto mindre dåliga fetter "får plats".
   Denna Omega 3 är en olja som gjorts vattenlöslig och har en frisk citronsmak. Just vattenlösligheten gör att den upptas av kroppen snabbt och totalt. En kaffesked per dag räcker, som kan blandas i valfri vätska – vatten, juice eller näringsdryck eller salladsdressing.

 

335 kr
50 ml /minst 1 månad

Öppnad flaska bör förvaras svalt.

 


Q 10

är ett kroppseget "livshormon", som håller kroppen vital. Den är bra för cirkulationen och blodtrycket och är anti-oxidativ mm. Men den produceras mindre ju äldre man blir. Därför behöver man efter ca 35-årsåldern komplettera med intag utifrån.
   Denna Q10 är flytande med apelsinsmak, även denna gjord till en vattenlöslig olja. Detta gör att den upptas av kroppen snabbt och totalt. Några droppar per dag räcker. Den kan blandas i valfri vätska – vatten, juice eller näringsdryck eller salladsdressing.

 

449 kr
30 ml /minst 2 månader

Paketpris
Omega-3 + Q10
734 kr

Öppnad flaska bör förvaras svalt.

    

PRODUKTER

Optimal Set
Activize
Basic Plus
Restorate
Junior

Yoghurt
Omega 3
Q 10

Specialprodukter
Gourmet Shake
XXS-Viktkontroll
Fitness Drink

Beauty Line
hudvårdsserie

    

Fler produkter finns,
alla kan beställas via mig, kontaktuppgift i sidhuvudet.
Reservation för producentens prisändringar.

  Beställning
& prislista

   

 

Blad

 

« Sidans topp

Webmaster    EKS-grafia.com    Webdesign Beställning »